وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج
سرخط خبرها

یک نیم‌روز با بال شکستگان طبیعت | پرندگانی که شاید دیگر پرواز را به خود نبینند

  • کد خبر: ۶۰۰۵۲
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
یک نیم‌روز با بال شکستگان طبیعت | پرندگانی که شاید دیگر پرواز را به خود نبینند
هرکدام قصه‌ای دارند، قصه‌ای پرغصه از روزهایی که پشت سر گذاشته‌اند؛ از دامی که صیاد آن‌ها را گرفتار کرده است تا قفسی که بال‌وپر پروازشان را کور کرده است، آن‌قدر کور که شاید دیگر پرواز را به خود نبینند!

جانقربان| شهرآرانیوز- هرکدام قصه‌ای دارند، قصه‌ای پرغصه از روزهایی که پشت سر گذاشته‌اند؛ از دامی که صیاد آن‌ها را گرفتار کرده است تا قفسی که بال‌وپر پروازشان را کور کرده است، آن‌قدر کور که شاید دیگر پرواز را به خود نبینند!


تیمارگاهی برای یک عمر

اینجا بوستان هفت‌حوض است، منطقه‌ای جذاب برای گردش و کوهنوردی که در گوشه‌ای از آن تیمارگاهی برای پرندگان شکاری احداث شده است؛ جایی برای درمان عقاب‌ها، جغدها و شاهین‌هایی که بی‌هیچ جرمی زندگی طبیعی از آن‌ها ربوده شده و با خودخواهی محض به یک تفریح به‌نام نگهداری به‌عنوان حیوان خانگی تبدیل شده و پرنده شکارچی در اوج پرواز را کنج خانه محبوس کرده است!

 

 

تلخی ماجرا، سرگذشت شاهین کوچکی است که با وجود آموختن پرواز و زنده‌شدن دوباره، پرهایش قفس را به آزادی ترجیح می‌دهد، چون شکارکردن را نیاموخته و از جوجگی در قفس بوده است!
تلخ‌تر ماجرای جغد روپوشیده‌ای است که دیگر هرگز نمی‌تواند پرواز کند؛ دلیل شکستگی بالش کاملا مشخص نیست، اما درحال فرار از یک خطر این اتفاق برایش رخ داده است و حالا به‌دلیل گذشت زمان و جوش‌خوردن ناصحیح بال، دیگر آسمان را تجربه نخواهد کرد.

 

 

و این شاهین هم که نگاهش پر از معنی است، از همان دست‌پرورده‌های خانگی است که به‌جای خوی وحشی، مانند یک مرغ عشق نازپروده شده است و از هیچ انسانی نمی‌ترسد. این پرنده را هم به‌تازگی به اینجا آورده‌اند و یک‌سالی زمان می‌برد تا بال‌هایش دوباره در بیاید، اما از توهمی نجات یافته است! توهم زنی که با کمبودهای عاطفی این پرنده را دست‌پرورده کرده و اگر بگویم سبک زندگی‌اش را دگرگون کرده است، بیراه نگفته‌ام!

 

 

باشگاه پرنده‌نگری

بعد از قصه پرغصه تیمارگاه پرندگان شکاری، باشگاه پرنده‌نگری کمی کام ما را شیرین می‌کند و تصور باطل اینکه شاید روزی آن پرندگان پروبال‌بریده هم به دامن این طبیعت بازگردند، خوش‌حالمان می‌کند. به‌گفته علی مهدوی، مسئول باشگاه پرنده نگری هفت حوض مشهد، در این باشگاه علاقه‌مندان با لنز و دوربین همراه با یک راهنما به دامن طبیعت هفت‌حوض می‌روند و در سکوت میهمان چهچهه و قامت زیبای انواع پرندگان بومی و مهاجر این منطقه می‌شوند؛ پرندگانی که دیدن و شنیدن صدای آن‌ها در اکوی طبیعت دل را شاد می‌کند.
البته که لانه‌گزینی‌شان هم جالب است که به‌علت چشم ناپاک شکارچیان از توضیح بیشتر آن می‌پرهیزم و اشتیاق دیدار آنچه گفته شد را در میزبانی هفت‌حوض وعده می‌دهم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->